VELKÝ JARNÍ VÝPRODEJ PŘÍZÍ SKLADEM

Hodnocení obchodu

4,9 795 hodnocení
Přidat hodnocení
5
752x
4
28x
3
8x
2
2x
1
5x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 21.4.2019
Naprosto super, všem mohu doporučit.
Avatar autora | 21.4.2019
První nákup a jsem moc spokojená,jen mi v dopravě chybí zásilkovna:-)
K Avatar autora 22.4.2019
Dobrý den, moc ráda bych Vám vyšla vstříc, ale bohužel to není možné. Naše zboží skladuje, balíčky balí a zasílá externí firma, která nám (potažmo Vám) nabízí pouze dva dopravce - Českou poštu a PPL. Zásilkovna v tento okamžik tedy bohužel nelze. Děkuji za pochopení Katrincola
EK Avatar autora | 20.4.2019
Naprostá spokojenost. Dobrý výběr a rychlé dodání.
Avatar autora | 17.4.2019
spokojená,jen delší doba dodání
KB Avatar autora | 17.4.2019
Vždy naprosto super!
MO Avatar autora | 17.4.2019
Skvělé, Superrychlé dodání. Doporučuji!
IP Avatar autora | 17.4.2019
Veliká spokojenost,doporučuji:o)))
Avatar autora | 17.4.2019
spolehlivost, rychlé vyřízení
JK Avatar autora | 15.4.2019
První objednávka proběhla na 100%, další již byly s problémy a současné dvě objednávky, které byly zaplaceny před pěti dny jsou doposud nevyřízeny
KF Avatar autora 16.4.2019
Vážená paní Kosová, Vaše objednávky jsou zcela spekulativní v jeden den učinit tři objednávky po jednom kusu zboží, vymýšlíte jak neplatit poštovné u jednoho lanka a ještě vyrazit dalších 30,-Kč navíc... Tento přístup mi je osobně velmi proti srsti, kvůli Vám nehodlám ovšem postihnout omezením použití slevových kuponů všechny zákaznice, proto Vám tímto oznamuji, že s Vámi nadále nechci obchodovat. Vaše platba nyní bude okamžitě vrácena na Vaši kartu a Váš email zablokován pro další nákupy. Zdravím Fantová za Katrincola.cz
DB Avatar autora | 15.4.2019
Musim pochválit vaši vynikajici profesionalitu. Systém mě velmi vyhovuje, všechno funguje jak má. Vůbec není co vytýkat. Obchod doporučuji všem. Myslím že patří i výběrem přízi k tomu nejlepšímu čo tu vůbec je. Také je pro mě potěšeni mluvit s paní Fantovou je příjemná a vše vysvětli srozumitelně. To je základ úspěchu při takové práci.
Avatar autora | 12.4.2019
Velká spokojenosti vždy.
EK Avatar autora | 12.4.2019
Skvělý výběr a rychlé vyřízení objednávek. Jsem velmi spokojena.
SA Avatar autora | 10.4.2019
Veliká spokojenost,doporučuji:o)))
LV Avatar autora | 8.4.2019
velmi :)
LV Avatar autora | 8.4.2019
Zaujimavy tovar ale dlha doba dorucenia. Poslednu objednavku tovaru, ktory bol na sklade (dodacia doba do 48 hodin) som platila prevodom na ucet 1.3. a potvrdenie prijatia platby ako aj samotny tovar mi prisli az na konci marca. Ale inak som spokojna, aj s navodmi na internete.
KF Avatar autora 8.4.2019
V době objednání nebyly skladem jedny jehlice Addi, na které jsme čekali od výrobce, jakmile dorazily, objednávkiu jsme ihned odeslali. Je třeba hlídat, zda je zboží na skladě. pokud je, zasíláme v řádech dní i hodin, pokud ale není, může dodání trvat i několik týdnů., 90% zboží objednáváme v zahraničí přímo od výrobců cca jednou do měsíce. katrincola
MS Avatar autora | 7.4.2019
Som spokojna,vadi dlzka dodaniat
KF Avatar autora 7.4.2019
Doporučuji objednávat zboží, které je skladem, to Vám dodáme do 48 hodin...a je ho za více než milion, je z čeho vybírat. Katrincola
JB Avatar autora | 6.4.2019
Ano
Avatar autora | 4.4.2019
Spokojenost, děkuji
MK Avatar autora | 4.4.2019
Som veľmi spokojná, Ďakujem pani Katrin.
IH Avatar autora | 4.4.2019
Velká spokojenost

Stránka 1 z 41 , položek celkem: 806

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.