POZOR PRO NEMOC PRODEJNA V BRNA ZAVŘENA DO ODVOLÁNÍ

Hodnocení obchodu

4,9 643 hodnocení
Přidat hodnocení
5
611x
4
21x
3
6x
2
1x
1
4x
Nevyplňujte toto pole:
SP Avatar autora | 13.12.2018
Velmi spokojená
KP Avatar autora | 12.12.2018
Velmi spokojená.
Avatar autora | 11.12.2018
S obchodem jsem velmi spokojená pro výbornou komunikaci a znalost prodávaného zboží.
KZ Avatar autora | 10.12.2018
Jsem velmi spokojená.
PS Avatar autora | 10.12.2018
Velká spokojenost, jako vždy... Barvy na vlnu jsou parádní, úžasné odstíny!
PK Avatar autora | 9.12.2018
Velmi spokojena
Avatar autora | 9.12.2018
+ Dostal jsem tip, tak jsem objednal. Toť vše.
+ Měli co jsem potřeboval a dodali rychle.
- nic

Kupoval jsem dárky, nejsem trvalým spotřebitelem. Takže eshop je eshop. A tento vypadá, že je poctivý.
JK Avatar autora | 9.12.2018
Už jednou jsem zde nakupovala a opět bylo vše v pořádku a s kvalitou vlny i jehlic jsem moc spokojená, děkuji.
VB Avatar autora | 9.12.2018
velmi spokojená
VM Avatar autora | 8.12.2018
Všechno bylo v nejlepším pořádku, děkuji!
Avatar autora | 8.12.2018
+ rychle doruceni

Avatar autora | 8.12.2018
+ Jenom samé kladné zkušenosti. I v případě mé nerozhodnosti, paní Kateřina poradí a pomůže.

Jenom samé dobré zkušenosti s obchodem a i s poradenstvím. Návody jsou srozumitelné
MK Avatar autora | 8.12.2018
Jehlice jsou moc pěkné. Nakupovala jsem poprvé, uvítala bych podrobnější popis výrobku. Komunikace s obchodem výborná, paní velmi vstřícná a milá. Děkuji.
ER Avatar autora | 4.12.2018
Jehlice jsou lehoučké a dobře se s nimi plete, určitě doporučuji :)
JH Avatar autora | 3.12.2018
Jsem velmi spokojená
Avatar autora | 3.12.2018
Super, krásna vlna, vrelo doporučujem. Ešte u vás rozhodne budem nakupovať. Možno aj osobne, keď sa vyberiem do Brna. A ďakujem aj za videá. Sú super.
IK Avatar autora | 2.12.2018
Naprostá spokojenost, rychlé dodání.
Avatar autora | 2.12.2018
+ zboží bylo expedováno již v den objednávky, vlna barevně odpovídá vzorníku.

MM Avatar autora | 2.12.2018
Vše v pořádku.
Avatar autora | 30.11.2018
+ bola som milo prekvapená aký velký výber vln,ale aj ihlíc určite som nekupovala posledný krát.Aj čo sa týka dodania.Obchodík SUPER nemám vobec čo vytknút

Stránka 1 z 33 , položek celkem: 650

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.