PRODEJNA V BRNĚ UZAVŘENA - JARNÍ PRÁZDNINY. OTEVŘENO BUDE 19.2.2019

Hodnocení obchodu

4,9 713 hodnocení
Přidat hodnocení
5
677x
4
23x
3
7x
2
2x
1
4x
Nevyplňujte toto pole:
BL Avatar autora | 18.2.2019
Ráda tady nakupuji, obchod nabízí krásné příze, šikovné jehlice a navíc návody a rady. Za ty děkuji.
AS Avatar autora | 17.2.2019
Spoľahlivosť.
Avatar autora | 17.2.2019
Jsem velice spokojená.
AK Avatar autora | 17.2.2019
jsem velice spokojena s rychlosti vyrizeni i dodani vse prehledne jen nechapu nektere negativni nazory na dobu dodani,kdyz je u kazde polozky informace,zda je zbozi skladem ci se musi objednat\coz by mel pochopit kazdy clovek se zakladnim vzdelanim\ preji pani Katerine,aby se ji prace libila a myslela jen na sve deti,ktere jsou nejvetsim pokladem a nenechala se vytocit nemyslicimi zakazniky mnoho radosti preje kovarova plzen
HS Avatar autora | 17.2.2019
S nákupem Jsem velmi spokojená a určitě se na tento obchod znovu obrátím, děkuji taky za návody. Jen doručení Českou poštou bylo trochu komplikované a zdlouhavé ( z Prahy do Brna trvalo 5dní)
OK Avatar autora | 15.2.2019
Vynikajici
DO Avatar autora | 15.2.2019
Já jsem velmi spokojená.
EB Avatar autora | 12.2.2019
Velmi spokojená.Dobrá komunikace s obchodem.
PD Avatar autora | 11.2.2019
Vše bez problémů. Doporučuji.
TS Avatar autora | 11.2.2019
Obchod bych rozhodně doporučila, nákup proběhl velmi korektně, moc se mi líbilo, jak by balíček zabalen (v krabici tak akorát, klubíčka úhledně poskládaná, dárek viditelně vložen do krabičky). Také velmi oceňuji výběr kvalitních přízí a instruktážní videa, která paní majitelka natáčí. S čím mám problém, je vzhled eshopu. Velmi těžko se mi v něm orientuje, interface je nepřehledný, někdy zbytečně přeplácaný, někdy naopak málo informativní - to je bohužel důvod, proč v tomto eshopu nenakupuji příliš často.
BH Avatar autora | 10.2.2019
Velká spokojenost
SA Avatar autora | 10.2.2019
Velice doporučuji
MC Avatar autora | 9.2.2019
Velka spokojenost, hlavne s videi s navody jak plest
KH Avatar autora | 8.2.2019
Dobrý den, doporučuji příze od Katrincola. Paní Kateřina je ochotna vždy pomůže pořadí a vyřeší. Dekuji za poslední balíček právě jsem si jej vyzvedla na poště. Děkuji
UK Avatar autora | 8.2.2019
Jsem velmi spokojená, v obchodě nacházím mnoho pomůcek, které ani z zahraničních obchodech nejsou k vidění.
LA Avatar autora | 8.2.2019
Jsem velmi spokojená, termíny dodání jsou rychlé.
EH Avatar autora | 5.2.2019
Bezva spolupráce.Spokojenost.
DS Avatar autora | 1.2.2019
První objednávka, rychlé dodání, vše ok.
IH Avatar autora | 31.1.2019
Byla to moje první objednávka a jsem velmi spokojená, zboží přišlo dle avizovaného termínu. Rovněž se mi líbí videa, kde je vše názorně ukázáno.
MP Avatar autora | 30.1.2019
Velká spokojenost

Stránka 1 z 37 , položek celkem: 722

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.