Hodnocení obchodu

4,9 1282 hodnocení
Přidat hodnocení
5
1218x
4
34x
3
12x
2
3x
1
15x
Nevyplňujte toto pole:
H Avatar autora Hana | 30.5.2020
- objednávka dorazila v pořádku, rychle - s jehlicemi se plete samo - návody majitelky jsou nepřekonatelné, velmi pomohou Hodně spokojených zákazníků přeji tomuto obchodu:-) zaslouží si
MV Avatar autora Martina Vlčková | 29.5.2020
Výborné! Skvělé jednání, rychlost, naprostá spolehlivost. Využila jsem už několikrát a vždycky jsem moc spokojená. Děkuju!
Avatar autora | 29.5.2020
+ super kvalita
+ ceny dobré
+ blesková rychlost
+ milé jednání, vstřícnost
+ odborné rady, paní svému oboru opravdu rozumí!
+ Srozumitelní návody na pletení na Youtube

Je to nejlepší eshop na kvalitní příze, jehlice, háčky, doplňky pro háčkování a pletení v ČR. Jsem naprosto unesená kvalitou a supr službami. Paní ví o čem mluví a neváhá sama od sebe zavolat, když cítí, že je objednávka "nějaká divná". Odborné rady, milé vystupování, dovedu se představit, že je to moje kamarádka :-)
Avatar autora Marcela Šmatová | 29.5.2020
Jsem spokojená moc. Dokoupím si další jehlice a další lanka. Pletení na skvělých jehlicích je potěšením.
Avatar autora Ivana Štarmanová | 29.5.2020
Velice nabídky jsou přehledné a srozumitelné. Velice se mi líbí důkladný popis jehlice a háčků.děkuji
Avatar autora | 28.5.2020
Výhodou je objednání z domova
Avatar autora | 28.5.2020
Rychlé vyřízení objednávky, příjemné jednání
KV Avatar autora Květa Valova | 28.5.2020
Perfektni spolupráce . Nadherny material . Doporučuji ho pletarkam
JF Avatar autora Jana Podzimková Fejfarová | 27.5.2020
Velmi. Široká nabídka, rychlé dodání, jen ceny mívá konkurence lepší a chybí mi dodávání zásilkovnou.
KF Avatar autora Kateřina Fantová (Administrátor) 27.5.2020
Dobrý den, děkujeme za recenzi a za pochvalu. Ano...konkurence často prodává za dumpingové ceny...většinou jsou to mini eshopy, které vede žena na mateřské, sklad má v obyváku a vše dělá sama, placena státem za hlídání dětí. Pár kousků na skladě..Příští rok tu pro Vás už nebude. My stanovujeme marži stále stejně vzhledem k nákupní ceně a kurzu €. Proto jsme tu pro Vás už 6 let a hodláme se udržet, rosteme. Na skladě nám leží zboží za více než milion korun, zaměstnáváme skladníky, účetní, platíme sklady, daně, sociální a zdravotní, DPH.... Chceme mít z čeho žít my i zaměstnanci a mít i nadále dost peněz na nákup zboží pro Vás. Podbízet nesmyslně nízkými cenami se nikdy nebudeme. Snad to nebudete vnímat negativně, chceme tu být pro Vás i nadále :-). Děkujeme Vám, že nakupujete, i když možná nejsme nejlevnější. Katrincola PS: využíváme externího skladu, tento nenabízí Zásilkovnu proto, že má smlouvu s Českou poštou, která to zakazuje. Proto Vám můžeme nabídnout tak nízkou cenu přepravy a poštovné zdarma už od 1500,-Kč. Tedy poštovné zdarma není, platíme ho za Vás my :-). Děkujeme za pochopení
KS Avatar autora Katarína Sabová | 27.5.2020
maximálne spokojná
RZ Avatar autora Renata Zoubková | 27.5.2020
Moc, krásné zboží v nabídce a spolehlivost@
Avatar autora | 26.5.2020
+ Doručenie tovaru do 24 hodín

Avatar autora | 25.5.2020
+ Kvalitní produkty
+ Rychlé dodání

S tímto obchodem jsem spokojená. Až vypletu zakoupené příze, budu zase nakupovat u Katrincola yarn.
Avatar autora | 25.5.2020
objednávka vybavená a doručená rýchlo ďakujem
KN Avatar autora Květuše Norková | 24.5.2020
Velmi jsem ocenila krátká videa, která odborně seznamují s různými výrobky a hlavně s technikami pletení. Pletu už 40 let,ale stejně mi ta videa moc pomohla-i s nákupem .S jehlicemi jsem velmi spokojená a také s rychlostí dodání.Objevila jsem vás náhodou,kdy si pletařky na jiném webu sdělovaly dojmy a zkušenosti-sháněla jsem kvalitní kruhové jehlice.Také moc děkuji,za malý dárek.
KF Avatar autora Kateřina Fantová (Administrátor) 27.5.2020
Děkujeme za pěknou recenzi, to je náš cíl - aby nás spokojené zákaznice doporučovaly :-) děkujeme Katrincola
ĽR Avatar autora Ľubica Rajtarová | 24.5.2020
Ja som veľmi spokojná s obchodom, s ponukou, s komunikáciou a hlavne s videami, ktoré sú neskutočne dobré, príjemné a odborné. Všetko spolu dáva chuť a inšpirácie na ručné práce.
Avatar autora | 24.5.2020
Som veľmi spokojná s ponukou obchodu, komunikáciou so mnou ako zákazníčkou, keď je nejaký problém a zároveň rýchlosťou dodania tovaru.
MA Avatar autora Marcela Albrechtová | 24.5.2020
Ano, maximální spokojenost.
ER Avatar autora Edita Rešová | 24.5.2020
Rychle dodané zboží, kvalitně zabalené. MAXIMÁLNÍ SPOKOJENOST ????
Avatar autora | 23.5.2020
+ Veľký výber kvalitných priadzí a pomôcok na štrikovanie a háčkovanie

Určite odporúčam pani Kateŕina Fantová je super a veľmi pekne chcem poďakovať za videá na ktoré sa vždy veľmi teším a veľa som sa od nej naučila .je pre mňa vzorom.

Stránka 1 z 65 , položek celkem: 1299

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.