Hodnocení obchodu

4,9 3098 hodnocení
5
2978x
4
56x
3
22x
2
4x
1
38x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 21.2.2024
+ Rýchle vybavenie objednávky, výborná komunikácia,ochota poradiť

ŠJ Avatar autora Šárka Javůrková | 18.2.2024
Zboží přišlo v pořádku
EL Avatar autora Eva Ledererová | 17.2.2024
Objednala jsem již poněkolikáté a vše naprosto v pořádku. Děkuji
Avatar autora | 13.2.2024
+ Prvi vlnu jsem objednala jiz vloni- je z ni upleteny svetr pro dceru proto mohu rict ze vlna je uzasna mekoucka- vsem doporucuji.

Avatar autora | 12.2.2024
+ Pletací přízi jsem si vybrala z domova a nemusela jezdit do obchodu

Avatar autora | 12.2.2024
+ rychlost
- žádná není

Avatar autora | 12.2.2024
Všetko v poriadku, tovar ešte nemám, ale všetko odkomunikované k spokojnosti
Avatar autora | 12.2.2024
+ Rychlé doručení!
+ Krásný výběr

Avatar autora | 12.2.2024
+ Rychlé dodání,výběr zboží.
- Horší komunikace.Zabaleni zboží,vlna pouze v krabici,čekala bych ještě papírový nebo igelitový obal z hygienických důvodů.

Avatar autora (Administrátor)
Vážená paní Hozáková, objednala jste si 5 klubek ponožkové příze a jedny kruhové jehice, které jsou na papírové kartě a v plastovém přebalu... o jakých hygienických důvodech mluvíte? Neprodáváme nebalené potraviny ani použité kalhotky... nepovažuji tedy za nutné ve skladu chtít, aby zatěžovali naši planetu dalšími kartony a plasty- Dostala jste i návod na svetr za jednu jedinou korunu jako dárek, poděkováním jste se nezabývala a nyní hodnotíte bezchybné doručení 60%?? To si děláte srandu!? objednáno v sobotu 3.2. 15:42 hod odesláno z našeho skladu v pondělí dopoledne doručeno na adresu zákazice v útery 6.2. 10:06 hod! O každé kroku vyřízení objednávky chodí zákaznicím automatické maily, od přepravce taktéž. Zákaznice nekontaktovala mailem ani telefonicky eshop, nyní napíše zcela nerelevantní recenzi... nechápu. Co prosím očekáváte?? Katrincola
KL Avatar autora Kateřina Lainová | 8.2.2024
Avatar autora | 8.2.2024
+ Kvalitní a specifický sortiment, zboží skladem je velice rychle doručeno
- Zboží, které není skladem má delší dodací lhůty, ale je to při nákupu uvedeno,takže kdo si počká, ten se dočká

Celková spokojenost
Avatar autora | 6.2.2024
Oceňuji rychlé dodání objednávky.
JK Avatar autora Jana Konířová | 5.2.2024
Jako vždy jsem velmi spokojena. Nejen za nákup, ale i za osobní radu
HS Avatar autora Hana Spěváková | 4.2.2024
Jsem spokojena velmi. Objednala jsem ve středu odpoledne a v pátek dopoledne doručeno. Určitě objednám další jehlice a ty moje postupně vyřadím. Koupila jsem addi a chiaogoo.
BH Avatar autora Božena Hošková | 1.2.2024
Avatar autora | 31.1.2024
mrzí mě, že máte sídlo v Brně a nebyla možnost si jehlice vyzvednout osobně. byla mě nabídnuta jen možnost osobně v Zásilkovně v Židenicích což bylo docela z ruky blízko velké stavby!!! Jehlice jsou dobré, ale bohužel mají tupou špičku. Asi budu muset vybrat ještě jedny s ostřejší špičkou. Můžete mě takové nabídnout? Kdybych si to mohla vybrat osobně tak bych na to přišla. Takže i když nerada tak to musím v hodnocení zohlednit.
Avatar autora (Administrátor)
Dobrý den paní Konvičná, to je zarážející, že internetový obchod hodnotíte tak velmi kriticky (60%) podle toho, že nemá kamennou prodejnu... stejně jako 99% jiných internetových obchodů. Máte možnost si zboží vyzvednou v Zásilkovně, Balíkovně, v boxech a samozřejmě nechat třemi různámi přepravci dopravit na jakoukoliv adresu... V Brně bydlím já, majitelka a provozovatelka e-shopu, ale sklad e-shopu sídlí v Praze (protože jsou tam služby skladování zboží podstatně levnější), kde je osobní vyzvednutí možné. Zboží jste objednala 24.1., zaplatila jste 25.1., k vyzvednutí bylo 26.1., takže rychlost dodání blesková, na adresu doručujeme také do druhého dne a to již od 109,-Kč, tedy o pouhých 20,-Kč více než stojí Zásilkovna... při objednávce nad 2000,-Kč dokonce platíme přepravu za Vás my. Jehlice Addi Unicorn rozhodně nejsou tupé. Mají standardní špičku, pokud chcete opravdu ostré, je třeba vybrat jehlice Addi Lace, které jsou určeny na "krajkové" pletení a mají protažené a špičatější hroty. https://www.katrincola.cz/jehlice-kruhove-addi-lace-silber-ruzne-velikosti--delka-80-cm/ Katrincola
HK Avatar autora Hana Klasová | 28.1.2024
Všechno zboží jsem měla brzy doma. Jsem spokojená.
Avatar autora | 26.1.2024
+ VŠE VYSVĚTLENO NA STRÁNKÁCH O JEHLICÍCH A I NÁVODY JSOU FAJN

IJ Avatar autora Irena Jonáková | 22.1.2024
spokojena
OJ Avatar autora Olga Jarathova | 22.1.2024
Vše v pořádku.
Doprava ZDARMA pro Slovensko: od 100€ výše objednávky.