Vzorková prodejna v Brně na Horově ulici 7 v Žabovřeskách bude otevřena po Novém roce. Těším se na Vás. Přeji veselé Vánoce a šťastný Nový rok Vaše Katrincola

Hodnocení obchodu

4,8 241 hodnocení
Přidat hodnocení
5
217x
4
12x
3
4x
2
1x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
| 14.1.2018 12:52
Jsem velmi spokojená, skvělé jednání a rychlé dodání.
| 13.1.2018 17:17
Výborná komunikace, vysoce profesionální přístup, kvalitní zboží. Jednoznačně doporučuji.
| 13.1.2018 01:30
Vynikající
| 12.1.2018 17:11
Neuvěřitelně rychlé, skvělá komunikace, moc děkuji i za rady ohledně materiálu a jehlic atd. , návody na youtube jsou dokonalé...
| 12.1.2018 16:54
Velmi rychlé a spolehlivé dodání zboží. Doporučuji????
| 12.1.2018 11:43
Jsem velice spokojen a velmi rád doporučuji.
| 12.1.2018 11:07
Super jednání, rychlé zaslání.
| 9.1.2018 09:47
Opäť som nadšená,môžem len odporúčať.
| 9.1.2018 08:28
Jsem nadšená, objednávka byla vyřízena obratem.
| 8.1.2018 17:46
Jsem spokojena s obchodem, objednávám již po několikáté a vždy jsem byla spokojená. Děkuji také za dáreček v minulém balíčku. Těším se na další objednávku.
| 8.1.2018 15:53
Komunikace s paní Katkou je skvělá, vlna je úžasná, pohádková,balíček dorazil brzy a navíc i s dárečkem :-) Moc děkuji!
| 8.1.2018 12:30
Som s ochotou pani Katariny velmi spokojna.
| 8.1.2018 11:49
Doporučuji
| 8.1.2018 11:36
Doporučuji!
| 8.1.2018 11:07
Doporučuji!
| 4.1.2018 19:16
S predajom a poradenim som velmi spokojna.
| 4.1.2018 13:53
Jsem naprosto nadšená ze sortimentu, ochoty paní majitelky a bleskové rychlosti dodání. V pondělí dopoledne jsem objednala a a v úterý dopoledne mi dodali zboží! Doporučuji rozhodně doporučuji! Kateřina N.
| 2.1.2018 19:19
+ Velký výběr kvalitního zboží
+ Bleskové dodání

Mohu všem doporučit,bleskové dodání do druhého dne od odeslání. Výborná komunikace. Líbí se mi videonávody na Youtube.com!!!
| 30.12.2017 18:16
Rychlé vyřízení objednávky
| 28.12.2017 22:15
+ zboží přišlo velmi rychle
+ profesionálně zabaleno
+ malá pozornost navíc

Tento obchod určitě doporučuji, nakupuji zde už podruhé a opět maximální spokojenost. Navíc zde čerpám užitečné rady ohledně pletení a paní má navíc super návody na youtube, podle kterých jsem se naučila plést ;)
| 25.12.2017 18:09
+ Velky vyber prizi a kvalitnich jehlic. Velky bonus jsou videa, jak na to

| 21.12.2017 18:16
+ ochotní, vstřícní

| 21.12.2017 14:58
vše ok
| 16.12.2017 18:33
- Vysoke poštovné

| 16.12.2017 15:40
+ Naprosto perfektní videa na youtoube

| 11.12.2017 10:28
spokojenost, zakoupila jsem i levandulovou esenci, nekupuji už aviváž, stačí pár kapek esene na vlněnou kouli
| 8.12.2017 21:45
+ Vše ok

| 6.12.2017 18:01
- Objednala jsem balík na poštu, byl však předán PPL, což mi způsobilo nemalé potíže.

| 4.12.2017 18:30
pro pletařky vše jen si vybrat - doporučuji
| 4.12.2017 12:39
+ rychlost dodávky
+ spolehlivost
+ super kvalita přízí
+ velkým plus jsou názorná videa pletení čehokoli, hlavně doporučuji ponožky na kruhové jehlici

| 2.12.2017 16:36
Rychlé a správné vyřízení zakázky
| 30.11.2017 16:00
rychlost
| 30.11.2017 12:28
- zboží jsem objednala, ale platba nefunguje a nebyly zaslány údaje k platbě například převodem na účet, proto zboží vůbec nemám.

30.11.2017 - doplnení po obdržení reakce obchodu: snazila jsem se 3x zaplatit, nefungovalo jim to. psala jsem na zakaznickou podporu, at mi zaslou udaje k platbe (nefungovalo o neco dalsiho, tj jsem psala 2 zpravy). nic neposlali. "pokud zákaznice neumí zacházet s online platebními metodami" je velice urazlive. internet me zivi a paypal, karty a dalsi nastroje uzivam denne. pokud to eshopu nefunguje, tak to ale neumim opravit. na zakaznickou podporu jsem pres fb messenger psala 19.11. v 16.45. nemohu za to, ze nefunguje nekomu eshop, a vadi mi, ze me provozovatele urazi a ze tvrdi, ze jsem NEZAPLATILA, kdyz jsem urgovala moznost poslat jim sve penize - vykaslali se na me.
| 29.11.2017 15:06
+ rychlá komunikace
+ nabídka zboží

| 29.11.2017 13:18
+ Velký výběr zboží, rychlé dodání.
- O žádné nevím

| 28.11.2017 20:52
veľký výber priadzí
| 28.11.2017 19:35
Krásné vlny,ochota, poučná videa. Jsem moc spokojená
| 27.11.2017 09:51
Na katrincola. cz jsem nakupovala poprvé. E-shop paní Kateřiny je přehledný, uživatelsky příjemný a krásně pestrobarevný. Nemohla jsem se odtrhnout :-) Vyřízení mé objednávky proběhlo v pořádku a v krátkém čase. Zároveň chci ocenit její návody a rady, které mi pomáhají při začátcích s pletením. Obchod jednoznačně doporučuji.
| 26.11.2017 08:14
21.11 přišlo avizo ,že 22. 11 bude doručeno .Dnes je 26. a nic nedošlo.Na vině je ale Ceská pošta
| 24.11.2017 15:30
- V kamenné prodejně bych si lépe vybrala hlavně příze a osahala si je a viděla skutečně přesný odstín

| 24.11.2017 15:05
Vše v pořádku, svižný a spolehlivý obchod. Děkuji!!!
| 24.11.2017 11:15
komunikace výborná, velice široký výběr přízí a jehlic. dobře zpracované návody na pletení, podle kterých se dá naučit. pokud není skladem, tak je jen delší čekací lhůta, s tím se ale počítá.
| 24.11.2017 11:12
+ Nemám žiadne výhrady, som spokojná

| 19.11.2017 20:18
Pěkné kvalitní zboží a rychlé dodání.
| 19.11.2017 11:40
+ nádherné veci

| 18.11.2017 11:11
+ Maximalna spokojnost

| 18.11.2017 10:12
Objednala jsem si zboží, o kterém jsem věděla, že není skladem, tak s čekací dobou počítám a nevadí mi to. Není to můj 1.nákup v tomto obchodě a s předešlými nákupy jsem byla velmi spokojena.
| 16.11.2017 13:50
+ maximálna spokojnosť s ústretovosťou obchodníčky
+ doručenie veľmi rýchle
+ skvelé služby

| 15.11.2017 11:38
+ Super obchod
+ Nejširší výběr na našem trhu
+ Ochotná a milá majitelka
+ Dobré ceny
+ Možnost objednání i ze zahraničí
+ Rychlost dodání

| 14.11.2017 08:30
Komunikace dobrá, rychlé dodání, vše v pořádku.
| 10.11.2017 14:32
+ Velký výběr kvalitního zboží,dobrý přístup k zákazníkům.Já sama jsem změnila staré komunistické kulaté jehlice za nové od Katrincoly a jsem moc spokojená.Tento obchod doporučuji.

Doporučuji,jsem moc spokojená..
| 10.11.2017 08:27
+ Obchod nabízí velmi kvalitní zboží

| 9.11.2017 20:34
+ přehledné stránky, rychlé vyřízení objednávky

| 9.11.2017 20:27
+ rychlost

| 9.11.2017 11:32
vše v pořádku, výborná komunikace a rychlé dodání.nakupuji poprvé
| 31.10.2017 10:01
+ Na dotazy ohledně zboží mi bylo odpovězeno obratem.

Zboží, které jsem objednávala, nebylo v době objednání kompletně skladem, na což jsem byla upozorněna při objednávání a následně emailem. Celková dodací lhůta odpovídala informacím uvedeným na internetových stránkách, takže jsem s ní počítala již při objednávání. Po zkompletování zboží jsem dostala informaci od obchodu.
| 23.10.2017 11:53
+ Kvalita produktu

| 22.10.2017 15:12
+ Vše proběhlo velmi rychle.

| 6.10.2017 09:44
Tento obchod a tovar som si vybrala na základe videí pani Kateřiny. A síce ihlice, ktoré som v iných obchodoch nenašla. Už som aj jedny použila a som veľmi spokojná. Škoda len, že neexistujú aj vymeniteľné špičky. Celá sada sa mi kúpiť neoplatí, lebo väčšie rozmery nepoužívam.
| 2.10.2017 09:04
+ Velmi dobrá komunikace, zájem o prodej i poradenství. Vstřícnost a ochota. Mohu jen doporučit ☺

| 28.9.2017 09:07
Jako vždy skvělá komunikace s prodejcem. Vždy poradí . Zboží je kvalitní. Mohu jen doporučit.
| 21.9.2017 09:25
+ veľký výber vln.....ťažko sa rozhoduje, ktorú si vybrať :)
+ veľmi ochotná majiteľka.....ochotne mi zmenila v objednávke spôsob platby
+ rýchla doprava kuriérom na Slovensko
- neviem o žiadnych

rozhodne doporučujem nákup !!!!! perfektné videá na pletenie ponožiek....vyskúšané....ponožky sú parádne :)
| 19.9.2017 09:04
+ velký výběr přízí, ukázková videa

| 16.9.2017 17:38
+ Velka ochota,bohaty výběr zboží,rychlá komunikace

Jsem velmi spokojená s tímto obchodem.
| 14.9.2017 09:14
zatím nevím čekám na kolovrátek a zboží.
| 11.9.2017 17:45
Vybrala jsem si zboží, které jsem chtěla a bylo mi bez problému v krátké době doručeno, aniž bych obcházela obchody. Je to velká výhoda a jsem se zbožím spokojená.
| 28.8.2017 17:37
spokojenost,písemná konzultace
| 20.8.2017 14:39
+ K nákupu obchod nabízí i skvělé a názorné videonávody na pletení ponožek :-)

| 15.8.2017 09:53
Osobní přístup, profesionální jednání, rychlé vyřízení objednávky.
| 4.8.2017 17:07
+ velký výběr zboží

Doporučuji, nákup proběhl bezproblémů.
| 24.7.2017 10:18
Kupuji v tomto obchodě pro krásný výběr přízí z vlny z jižní ameriky,kvalitní kruhové jehlice a doplňky pro pletení,jsem s nimi moc spokojená,doporučuji všem,kdo plete.Zuzana
| 17.7.2017 14:00
+ serióznost, pohotovost

| 14.7.2017 08:33
+ rychlé, spolehlivé, zboží kvalitní

rozhodně doporučuji
| 1.7.2017 11:34
Nákup zcela bez problému
| 26.6.2017 10:34
obchod mohu vřele doporučit - rychlost vyřízení objednávky, komunikace obchodu atd.
| 25.6.2017 09:40
+ Kvalitní zboží, bohatá nabídka.

Budu zde ráda nakupovat i nadále.
| 21.6.2017 20:42
Som spokojná odporúčam každej žienke.
| 10.6.2017 17:12
Reakce obchodu byla opravdu velmi rychlá, večer jsem objednala, zaplatila převodem a druhý den bylo zboží na cestě. Koupila jsem ponožkovou vlnu a podle návodu majitelky obchodu na Youtube jsem si do tří dnů upletla bezva ponožky, takže to byl kompletní servis:)) Takže obchod doporučuji!
| 7.6.2017 10:29
+ rýchle doručenie
+ dobrý a kvalitný tovar
- o žiadných neviem

Odporúčam,som nadmieru spokojná, tovar bol doručený super rýchlo
| 3.6.2017 20:41
+ Velký výběr zboží
- Žádné

| 1.6.2017 00:15
+ Především oceňuji videa k některým nabízeným produktům - je možné zvážit, zda mám o zboží zájem a jak s ním budu pracovat (sestavovat, manipulovat atp.).

| 31.5.2017 13:15
+ Velký rozsah sortimentu. Paní majitelka je vždy ochotna poradit.

| 28.5.2017 20:08
+ výborná komunikace, dostupnost všech přízí i pomůcek
- o žádných nevím

Vřele doporučuji nakupovat v tomto skvělém obchodě s výbornou majitelkou, která je vždy ochotna poradit a pomoci při výběru.
| 26.5.2017 22:12
Super
| 23.5.2017 09:34
+ Objednávka zboží z domova
- Nevím o žádných

Doporučuji
| 21.5.2017 23:25
+ protože ani nevím, kde koupit věc kterou
+ chci
+ nakupuji pohodlně z domova
+ z ukázky pletení vzoru kde paní představuje na čem se jí dobře plete a seznamuje s tím pletařky velice dobrá věc.

paní která předvádí pletařkám seznamuje nebo doporučuje jaké nové pomůcky mužem užívat a kde se to dá pořídit. Tak jsem to na její doporučení objednala. Byla jsem velmi spokojená a proto doporučuji i ostatním.
| 21.5.2017 19:23
+ dobrá komunikace, včasnost dodání, kvalitní zboží
- chybí kamenná prodejna, nákup je možný pouze přes net

doporučuji
| 21.5.2017 11:46
+ možnost výběru různých druhů zboží i od různých výrobců
- není možnost doručování zboží přes Zásilkovnu

Líbila se mi nabídka.
| 20.5.2017 21:25
+ přehlednost
+ kombinace s vysvětlovacími videi na YT
+ super sortiment

| 15.5.2017 13:38
+ Velký výběr zboží pro "pletařky".

Tento obchod všem doporučuji.
| 15.5.2017 12:43
rychlost,ochota...doporučuji
| 15.5.2017 12:03
+ Velký výběr vln
- Nemá

Perfektní videonávody na pletení. Velký výběr vln, rychlé dodání.
| 13.5.2017 20:59
+ Velký výběr přízí a kvalitních jehlic a háčků.
+ Zkusila jsem nové pletací jehlice-spokojenost.

Tento obchod doporučuji. Líbí se mi videa na Youtube.
| 12.5.2017 07:59
+ Kvalitní zboží, jinde skoro nesehnatelné.
- K dnešnímu dni nevím o žádných slabinách obchodu.

Obchod doporučuji všem, vstřícné, rychlé jednání. Velmi kvalitní zboží.
| 9.5.2017 07:04
+ Zatím nemám upletené výrobky delší dobu vyzkoušené, nakupuji přízi krátce, ale jeví se mě upletené výrobky tak jak jsem si představovala a jak mě byly prezentovány.
- nevím

Dříve jsem hodně pletna pro moje děti výběr pletací příze byl omezený. Na tento obchod jsem narazila náhodně na internetu, upoutaly mě příze složením a barevností. Moc oceňuji videa s kursem pletení a krátké videa s představením nových přízí.
| 8.5.2017 23:02
+ Velký výběr zboží
+ Přijatelné ceny
+ Výborná komunikace
+ Bleskové dodání
+ Profesionální přístup
- Nic

Mohu všem vřele doporučit,byl to první nákup a určitě ne poslední. Bleskové dodání a profesionální přístup. Děkuji a doporučuji všem.
| 6.5.2017 12:45
+ Nákup v cizině
- Zatím jsem na nic nenarazila

Doporučuji, po dlouhé době solidní a kvalitní obchod.
| 24.4.2017 10:42
+ Majitelka e-shopu je v oboru (pletení) velice zkušená, proto mám ve zboží v e-shopu nabízené důvěru, zejména v jeho kvalitu.
- Mohl by být přehlednější.

Doporučuji. Některé zboží se možná může zdát dražší než v klasických kamenných galanteriích, ale na druhou stranu je velice kvalitní a dobře se s ním pracuje. Sympatická je i snaha zařadit do sortimentu zboží cenově přijatelnější, ovšem stále kvalitní.
| 17.4.2017 18:11
+ bleskové dodání
+ velký výběr

Tolik možností jsem nikde nenašla, návody, videa nejen pro začátečníky. Bezvadný obchod! :-)
| 12.4.2017 14:12
+ chtěla jsem "šroubobací" jehlice, které jsem bohužel v běžných galanteriích nesehnala
- zdá se mi horší přehlednost, ale může to být můj subj. názor

komunikace, doručení všechno OK, doporučuji
| 10.4.2017 16:27
+ Nákup z pohodlí domova.
- O žádných nevím.

Doporučuji.
| 1.4.2017 13:41
+ Velký výběr zboží. Některé zboží v běžném obchodě není k sehnání a tady jsem nakoupila :-)

Určitě doporučuji
| 26.3.2017 16:22
+ přehledný, spolehlivý,cenově dostupný
- zatím jsemmžádné neshledala

doporučuji, mám velmi dobrou zkušenost.
| 23.3.2017 20:14
+ Kvalitný tovar

| 22.3.2017 18:43
do tohoto nákupu nebyl žádný problém. Toto objednané a zaplacené zboží zatím nedorazilo a na můj dotaz nikdo nereagoval :-(
| 13.3.2017 13:48
+ nákup z pohodlí domova.Jehlice německé,kvaltní a příjemné.

Doporučuji jehlice nakoupit,jsou úplně jiné než ze 70 let a příjemné na dotek.Krásně se s nimi plete
| 9.3.2017 12:06
+ pohodlnosť nákupu z domu
- o nijakých zatiaľ neviem

V prvom rade ma zaujali techniky pletenia a háčkovania a potom nasledoval aj môj záujem pozrieť si obchod. Viem určite, že si budem pozerať novinky a nejaké priadze si kúpim. Ďakujem za inšpirácie a prajem veľa spokojných zákazníkov.
| 8.3.2017 13:43
super-dobré ceny, komunikativnost, ochota vyjít zákazníkovi vstříc
| 3.3.2017 22:48
+ Siroky sortiment zbozi
- Nemyslim ze nejake mass

Spokojenost moc ochotna pani Katerina
| 18.2.2017 15:30
+ velký výběr
+ ochota personálu
+ luxusní nedostatkové zboží

Doporučuji
| 14.2.2017 14:33
+ rychlá komunikace s obchodem

| 7.2.2017 10:29
- dlouhé čekací lhůty na vyřízení

dobré
| 4.2.2017 20:48
+ přízi, kterou jen tak nikde neseženete
+ speciální ponožková kvalitní příze
+ široká nabídka

doporučuji perfektní komunikace líbí se mi návody na pletení přehledné stránky
| 30.1.2017 11:21
+ Mohu v pohodlí objednat, podívat se co je v nabídce
- Uvítala bych více návodů a rad

Nakoupila jsem i v minulosti, nemám žádné připomínky. Ale vím, že paní umí poradit a že služby jsou dobré.
| 18.1.2017 10:38
+ klidný nákup z domu

Zaujaly mě videa pletení Katrin proto jsem se rozhodla nakoupit jehlice,určitě si koupím nějakou vlnu. Ráda budu doporučovat váš obchod a těšim se na další videa o pletení. Katrin jste úžasný člověk děkuji!!!!!
| 16.1.2017 14:59
+ Jsem velice spokojená, paní je ochotná a vždy dobře poradí když potřebujete :-)

| 15.1.2017 17:09
+ Velký výběr ponožkových přízí a sortiment pro kolovraty kromski
- Málo přehledné webovky

Velmi dobrá komunikace s paní majitelkou, výběr přízí a jehlic. Jako bonus beru parádní videa s návody.
| 9.1.2017 09:41
Obchod dobré, ale chtělo by to změnu přepravce.
| 9.1.2017 08:27
+ Přehlednost.
+ Kvalita.

Kupujte.
| 2.1.2017 14:36
+ Přehledným způsobem seznamuje i se zahraničními přízemi. Co je vynikající, že jsou uvedena i skvělá videa s návody na pletení.

| 24.12.2016 13:14
+ Rychlost
- O žádných nevím

Nakupujte a klidně se i poraďtě. Paní Kateřina je skvělá.
| 6.12.2016 13:04
+ Výborná komunikace se zákazníkem,doporučení a užitečné rady ohledně zboží, ochota, vstřícnost prodejce a kvalitní zboží.
- Dlouhé dodací lhůty, když zboží není skladem, což na druhé straně chápu, přání zákazníků jsou různorodá a nemůže být ihned vše skladem.

Výhody jsme popsala už výše, je to hlavně výborná komunikace se zákazníkem, paní je velmi ochotna vždy pomoct a poradit a tak má skvělé, velmi názorná videa.Dále kvalitní zboží, co se běžné neprodává. Obchod bych určité doporučila ostatním.
| 5.12.2016 17:17
+ objednávka z domova
- nevím

velmi spokojena a brzy znovu využijí
| 2.12.2016 14:22
+ Kvalitu

| 30.11.2016 18:39
+ měli zboží, které jsem chtěla

našla jsem jejich videonávody a konečně jsem pochopila, k čemu je určený oboustranný háček
| 29.11.2016 17:13
+ velký sortiment
- žádné

doporučuji
| 29.11.2016 12:09
+ Nabízí velmi kvalitní zboží.
+ Perfektní komunikace.

Doporučuji.
| 27.11.2016 14:54
+ Jedinecny sortiment

| 4.11.2016 19:31
+ Velky sortiment
- Žádný

Doporucuji
| 31.10.2016 07:41
+ zajímavé zboží
- nevím

je zde výběr vln, jehlic a hlavně videonávody na pletení. obchod již jsem doporučila.
| 24.10.2016 12:53
+ zboží, se kterým se v jiném obchodě nesetkáte

Nejvíce mi vyhovoval nákup v kamenné prodejně, bohužel byla uzavřena. Proto nyní využívám nákup přes e-shop. Budu se těšit a doufat, že zase někdy bude v provozu.
| 15.10.2016 12:35
+ široký výběr odstínů barev u jednotlivých druhů přízí

| 15.10.2016 11:51
+ spolehlivost

| 20.9.2016 21:52
- Žádné

| 13.9.2016 13:55
+ Obchod nabízí slevu pro registrované zákazníky.
- Zaregistrovala jsem se .... a nic :-)

Zaujalo mne zboží, které jsem si objednala
| 12.9.2016 12:12
+ obchod nabízí kvalitní zboží
- nemá žádné slabiny

kvalitní zboží, super rychlá dodávka
| 27.8.2016 14:44
+ Libí se mi, že paní v případě potřeby velmi rychle poradí.
+ Vše hezky přehledné, od zaevidování objednávky, přijetí peněz na účet až po vyexpedování.

| 23.8.2016 15:05
Velký výběr, profesionální přístup, ochota, vstřícnost
| 13.8.2016 23:37
+ rychlá a příjemná komunikace,vše bez problémů,můžu doporučit a těším se na další nákup

| 25.7.2016 23:57
+ kvalitní zboží,slušné ceny, velmi milá paní majitelka
- nic jsem nenašla

| 22.7.2016 11:06
+ dobré služby

protože je to v pohodlí domovajsem ráda za videa přehledné postupy díky hezký den Téglerová
| 21.7.2016 17:47
+ Vstřícnost a ochota
- Nevím o nich.

Doporučuji.
| 9.7.2016 08:36
+ široký sortiment

doporučuji
| 2.7.2016 18:59
+ n+co jiného a kvalitní

ok
| 1.7.2016 18:10
+ Široký sortiment kvalitních pletacích pomůcek a přízí.
+ Komunikace s obchodem je bezproblémová.
+ Dodání je rychlé.
+ Oceňuji video-návody na netradiční pletařské techniky.
- Stránky obchodu by mohly být přehlednější.

Obchod ráda doporučuji.
| 27.6.2016 21:00
+ Přírodní příze
+ Videonávody
+ Ochotná a velmi zkušená paní majitelka

Nejdříve jsem se seznámila s videonávody a poté chtéla zkusit přírodní materiály. Popsat zkušenost s obchodem je velmi jednoduché objednala jsem zboží a ve velmi krátké době jsem ho měla doma. Obchod bych všem vřele doporučila. Určitě ano pro všechny kdo chtějí zkusit něco nového protože pletení z přírodní příze je něco úplně jiného a velice příjemného a výsledek stojí zato.
| 25.6.2016 13:58
+ kvalitní příze a jehlice, které se nedají koupit v běžných obchodech

| 20.6.2016 17:01
+ zboží si můžu prohlédnout a vybrat
+ zboží my bylo dodáno spěšně a vpořádku
- o žádných nevím

Rozhodně bych jej doporučila
| 7.6.2016 12:35
- menší prostory

všem moc doporučuji
| 7.6.2016 10:00
+ špičkový produkt a poradenství
+ kanál na youtube s radami a doporučeními i pro začátečníky
+ pouze přírodní produkty
- žádné

| 6.6.2016 08:40
výborný obchod unikátní nabídka jedinečná komunikace bleskové dodání
| 4.5.2016 20:21
+ kvalitní zboží, skvělý přístup majitelky

vynikající zboží, moc doporučuji
| 29.4.2016 13:39
+ kvalitní zboží,
+ velký výběr

vše mají skladem velký výběr kvalitního zboží
| 15.4.2016 12:09
+ vynikajúci prístup
+ kvalita
+ návody
+ rady
+ výborný prehľad stránky
+ super kontakty ...

Keďže som zo Slovenska, využívam internetový obchod,tovar mi chodí dobierkou. Je to trošku drahšie, a tak sa snažím objednať na jeden šup viac tovaru. Na začiatku som bola prekvapená cenou, ale bolo to o mojej nevedomosti, pretože za kvalitu sa platí a teraz to už viem. :) A tento obchod by som odporučila ostatným. Obdivujem Kateřinu, ktorá je príjemná ( aj keď sme sa osobne nestretli ), šikovná a obdivujem jej vedomosti a zručnosť. Jednoducho SUPER
| 10.4.2016 20:04
+ krásné příze, příznivé ceny
- nepřehledné stránky

Doporučuji
| 9.4.2016 13:47
+ výběr zajímavých přízí
+ rychlost
+ ochota
- ?

Za sebe můžu plně doporučit.
| 9.4.2016 12:04
+ Velmi ochotna a vstřícna paní majitelka.

Maximálním spokojenost
| 9.4.2016 10:44
Kvalitní zboží, výborná komunikace
| 6.4.2016 14:20
+ příjemná a ochotná majitelka která poradí

| 1.4.2016 11:37
+ Výhodou tohoto obchodu je široký sortiment nabízeného zboží.
+ Majitelka obchodu je vstřícná a ochotná.

Prodejce je maximálně vstřícný a kreativní splnit požadavky i nejnáročnějšího zákazníka. Rychlost a kvalita dodaného zboží ze strany prodávajícího je bezchybná. Jediné mínus vidím v dopravci- České poště. Poslali oznámení sms den před doručením zboží ale nedodali jej, bylo potřeba po tel. dotazováním s poštou si přijít vyzvednot balíček osobně nebo nechat doručit za 4 dny.
| 29.3.2016 13:02
+ Jsem nadšená sortimentem, jeho kvalitou především. Z každého nákupu mám pocit, že jsem koupila něco úžasného a navíc krásného.
+ Nakoupila jsem zde vícekrát a vždy spokojená na 100%. To je důvod se vracet.
- Napadají mě jen klady. Nechám si ten názor tak.

Zde nabízejí výbornou kvalitu materiálu, tolik krásných provedení v barvě. Vždy si vyberu. Velmi pečlivý přístup k zákazníkovi, ochota, rada. Doporučuji vřele, zkušenost jen ta nejlepší, stoprocentní jistota spokojenosti.
| 29.3.2016 12:04
Vzorek pracího prostředku na vlnu praskl a rozlil se po celém obsahu měkkého balení.
| 25.3.2016 11:11
+ Výborná kvalita tovaru
+ dobré ceny

Skvelý výber špičkového tovaru za príjemné ceny podporené úžasnými videonávodmi.
| 16.3.2016 08:16
+ přehledný obchod, nejnižší cena co jsem našla u produktu který jsem potřebovala,
- nenašla jsem

přehledné, dobré ceny a perfektní vyřízení objednávky ... doporučuji
| 14.3.2016 15:14
+ Zboží, které jinde není.

Paní je moc ochotná, rozumí danému tématu a budu zde určitě zase nakupovat.
| 14.3.2016 14:39
Skvělý obchod a skvělá paní majitelka Kateřina Chocholáčová.
| 13.3.2016 14:47
+ Velice milý osobní přístup a odbornost prodávající, lukrativní a exkluzivní nabídka, příznivé ceny
- Zastaralý systém, špatný zdrojový kód, prázdné kategorie, špatný objednávkový proces, vše v podstatě jen spojené s pozadím shopu

Pokud nakupující ví, co chce a snaží se konkrétní produkt na stránkách od vstupu nalézt, tak ho najde. Cesta je ale zbytečně složitá a pro náhodné nakupujíci to může být důvod k opuštění eshopu, což je celkem škoda vzhledem k jiným dobře provedeným kanálům s shopem spojeným (youtube, drops).
| 1.3.2016 09:29
+ Rychlá objednávka, doručení do domu, dobrá komunikace s majitelkou.
- avizované slevy nebyly započteny, bylo přislíbeno vrácení částky ve výši slevy na účet.

Vcelku vše probíhalo v pořádku, bohužel nebyla započítána avizovaná sleva, dále byla uvedené nesprávná adresa na balíčku, čímž se oddálilo doručení zboží. Ale komunikace s přepravní společností i s paní majitelkou byla aktivní, takže zboží bylo doručeno sice později, ale jinak dle dohody.
| 24.2.2016 21:07
+ Velký výběr přírodních přízí, které se jinde těžko kupují, ochotná a odborná obsluha

| 23.2.2016 11:57
+ široká paleta různých vln a potřeb pro ruční práce

doporučuji, komunikace s majitelkou perfektní
| 22.2.2016 06:30
- krásné kvalitní příze - rychlé dodání - bezproblémová komunikace
| 19.2.2016 15:42
+ Na tento obchod jsem dostala tip od švagrové a byla jsem a jsem nadšena. Úžasně milé a vstřícné jednání, snadná dodatečná dohoda po telefonu a bleskové doručení.
- nevím o žádných

Pohádka - zkuste to a uvidíte. KateřinaK
| 5.2.2016 10:16
+ Obchod nabízí zajímavé a kvalitní příze.
- Obchod není moc známý, našla jsem jej jen náhodou.

Hledala jsem konkrétní přízi Drops lace na krajkový šál, kterou jsme zde našla v požadované barvě a za přijatelnou cenu. Z nabídky jsem si nakonec neplánovaně ještě přidala další krásnou barevnou variaci, která mě zaujala. Celý nákup proběhl bez problémů a zboží přišlo v pořádku a včas. Ráda si zde zase nakoupím další příze. Webové stránky se mi líbí.
| 28.1.2016 18:17
+ Příznivá cena
+ Velká nabídka přízí
- Nevím

Paní je ochotná ,příjemná a vstřícná.Zboží bylo v menším mmnožství než jsem potřebovala,paní mi zavolala a pomohla vybrat podobnou.Zásilku okamžitě odeslala.Jsem spokojená
| 24.1.2016 16:20
+ rozsáhlý a kvalitní sortiment, rychlost dodání, ochota
- zatím žádné

jednoznačně nakupovat
| 17.1.2016 13:58
objednávala jsem telefonicky a moc mne překvapilo jak byla paní ochotná mi poradit a vše vysvětlit.Váš imeil
| 8.1.2016 09:09
+ nákup až do domu
- nemá žádné slabiny

doporučuji
| 7.1.2016 18:26
Velmi doporučuji.
| 29.12.2015 18:28
již jednou jsem v obchodě nakupovala a jsem se sortimentem a kvalitou zboží spokojena.
| 27.12.2015 10:20
+ Prekrásne a kvalitné prírodné vlny.
+ Pani majiteľka ochotne poradí, dokonca i telefonicky.
- -

| 25.12.2015 20:02
+ Velký výběr, zájem o zákazníka.

Velice doporučuji.
| 22.12.2015 16:27
tento obchod se mi moc libi protože miluji ruci práce rada se divam na navody naučila jsem se diky pani Katerine ponožky pletene od spicek na kulatych jehlicich moc za to dekuji simkova
| 13.12.2015 10:31
+ Kvalita, množství, přehlednost, rychlost dodání
- nevím o žádných

Srdečně doporučuji!
| 2.12.2015 19:45
+ Velký výběr přízí. Perfektní komunikace.

Doporučuji bez váhání
| 29.11.2015 18:28
+ Návody na You Tube a velmi příjemnou paní Chocholáčovou.
- Ne úplně přehledný web.

S nákupem jsem spokojená. Objednané zboží je skvělé, jehlice pletou prakticky samy.A co neupletou samy, upletu já podle návodu na You Tube.
| 28.11.2015 20:08
+ Široký sortiment
+ Dostatek podrobných informací
- -

Široký sortiment Dostatek podrobných informací
| 6.11.2015 13:33
Super vlny i super komunikace a rady
| 17.10.2015 16:01
+ dobrý výběr kvalitního zboží
+ dobré ceny
+ velmi příjemná a ochotná komunikace
+ další související služby (návody, videa apod.)

| 17.10.2015 11:26
+ Kvalita, vstřícnost, zboží obratem zasláno
- nezazmenala jsem.

Výborný, doporučuji!
| 15.10.2015 12:32
+ Moc ochotná a příjemná paní majitelka
+ při výběru příze mi bylo ukázáno jak by přibližně mohla pletenina ve finále vypadat a co z daného množství jde uplést
+ velký vyběr příze které jsem v běžném obchodě neviděla

| 30.9.2015 09:04
+ Zatím jsem koupila jen knihu.ta je perfektní.
- Zatím nic.

Zatím je vše v pořádku.
| 29.9.2015 10:15
+ Obsluha bleskově reaguje na dotazy, lze nakoupit zboží, které jinde v ČR není k dostání, nebo o něm jiní prodejci ani nevědí.

Obchod jsem neznala, ale potřebovala jsem speciální pomůcky, které jinde nebyly k dostání. Vše proběhlo k mé naprosté spokojenosti.
| 20.9.2015 13:11
+ přehlednost, 100% kvalita, ochota
- žádné

Doporučuji
| 4.9.2015 19:05
+ paní majitelka je zkušená pletařka a poradí
+ velký výběr i ne úplně běžných přízí
+ kamenná prodejna v centru Brna

naprostá spokojenost
| 3.9.2015 12:06
+ Nabízí zboží, které se velmi těžce shání v obchodech a bohužel i na internetu.
- Zatím žádné.

Doporučuji pletařkám a háčkářkám, které mohou investovat trošku více penízků do velmi kvalitních přízí a jehlic a háčků.
| 25.8.2015 09:28
+ rychlé odeslání zboží, efektivní komunikace

rychlé odeslání zboží, efektivní komunikace
| 23.8.2015 19:39
+ velký výběr
+ odborná, rychlá a příjemná obsluha

nejlepší obchod daného zboží v Brně
| 27.6.2015 10:22
+ kvalitní materiál
+ potřebovala jsem tyto příze
- nemá

doporučuji
| 15.6.2015 12:34
+ výborná komunikace
+ velký výběr kvalitního zboží
+ ceny

Výborné, výborné, výborné...
| 14.6.2015 20:10
- velmi zajímavý sortiment zboží - kamenná prodejna (možnost prohlédnout si zboží)
| 31.5.2015 21:25
+ Velká ochota poradit při nákupu příze pro konkrétní projekt.

| 26.5.2015 18:14
+ kvalitní příze, které nejsou jinde k dostání
+ specializace na přírodní materiály
+ paní majitelka umí dobře poradit, má přehled a dobrou znalost sortimentu
+ ochota

bezproblémový, jsem velmi spokojená
| 15.5.2015 11:25
+ vyborna,rychla komunikace

skvele doporucuji vsem
| 10.5.2015 08:51
+ kompletní sortiment
+ ochota
+ odborné rady

doporučuji - viz hlavní výhody
| 1.5.2015 21:56
+ Příjemné prostředí, krásný sortiment, odbornost a zkušenosti paní majitelky, ve všech směrech korektní jednání
- neznám žádné

Všem rozhodně doporučuji
| 19.4.2015 19:49
+ Úžasný výběr kvalitního zboží, atmosféra, milá majitelka

Viz výše
| 17.4.2015 11:20
vstřícný,komunikativní,doporučuji
| 15.4.2015 15:19
+ Kvalitní zboží,rychlá komunikace,velká ochota

Doporučuji tento obchod pro nákupy kvalitního zboží,rychlou a vstřícnou komunikaci
| 6.4.2015 19:56
Nemoh hodnotit nákup přes internet, navštívila jsem přímo prodejnu v Brně, kde jsem vlnu zakoupila osobně.
| 5.4.2015 21:09
+ krásné příze
- méně přehledné stránky

vřele doporučuji
| 31.3.2015 09:55
Doporučuji.
| 26.3.2015 12:27
Velmi doporučuji .
| 23.3.2015 12:00
+ Rychlé dodání a vstřícnost, ochota poradit, kvalitní zboží
- žádné nejsou

Rozhodně doporučuji, alespoň se podívat na stránky obchodu, další přijde samo
| 23.3.2015 09:00
+ Přehledná nabídka, Rychlost dodání

Obchod doporučuji
| 6.3.2015 12:02
+ skvělá komunikace

skvělá komunikace vstřícnost
| 2.3.2015 17:38
+ kvalitní zboží
+ příjemný a odborný přístup

Protože jsem nadšenec do pletení. Zkušenosti zatím dobré, hlavně skvělý přístup a možnost se poradit i popovídat si o pletení. Určitě bych doporučila všem pletařkám.
| 2.3.2015 15:54
+ Nabídka přízí Drops a jiných kvalitních vlněných přízí.
+ Velice ochotný a vstřícný přístup.
+ Možnost osobního odběru.

Mohu jen doporučit.
| 2.3.2015 11:11
+ Kvalitní nabídka
+ Rychlost
+ Ochota

Pletařky, které mají rády přírodní materiály, tento obchod ocení. Doporučuji.
| 27.2.2015 10:44
+ majitelka je zkušená pletařka a se vším velice ochotně poradí, pomůže

| 25.2.2015 11:13
+ Úplně perfektní domluva. Nic není problém.

| 15.2.2015 18:21
+ velký výběr a perfektní odborná konzultace
- zatím jsem neobjevila

nejlepší galanterie v Brně
| 8.2.2015 15:38
perfektní
| 5.2.2015 23:03
- špatné obálky, bez dokladu

celkem dobrý
| 5.2.2015 14:02
+ prakticky jediny relevantni a aktualni e-shop s prizemi v cr nyni

| 2.2.2015 16:36
Příjemná komunikace, velký výběr přízí.
| 2.2.2015 08:47
+ Získala jsem zboží, které není všude k dostání.
- snad mne ani nic nenapadá.
- Tak nemá.

Všichni očekáváme dobrou kvalitu zboží nebo služeb. V případě nákupu v Katrincola.yarn to získáte... a o úroveń výš. Asi to chce zkusit. Doporučuji všem!
| 26.1.2015 11:32
+ kvalita nabízeného zboží
- trochu horší orientace ale dá se

Jsem spokojená,protže nabízí velmi kvalitní zboží a stojí za to si připlatit,protže výsledek je úžasný.
| 19.1.2015 10:12
+ Specifické druhy přízí
- Nevím o nich

Určitě doporučuji
| 16.1.2015 20:09
+ výběr přízí
+ kvalita přízí
+ komunikace

Vyhovuje mi výběr přízí
| 16.1.2015 20:03
doporučuji
| 10.1.2015 11:28
Super!
| 3.1.2015 13:49
+ Výjimečné a kvalitní zboží, originalita zboží.

Doporučuji k nákupu také proto, že je v místě mého bydliště a můžu tedy nakupovat jak přes internet, tak naživo. Kdo chce kupovat kvalitní příze, jehlice apod., ten by měl jistě obchůdek navštívit. Oceňuji i vstřícnost a pohotovost majitelky obchodu.
| 25.12.2014 11:14
+ ponuka kvalitného tovaru z prírodných materiálov
- žiadne

pekný a kvalitný tovar velmi príjemná obsluha
| 22.12.2014 08:28
Rychlost - po platbě předem, zboží ihned odesláno. Dobrá komunikace a vstřícnost - obal tekutého přípravku na praní vlny byl doručen poškozený a obsah byl vylitý. Majitelka obchodu ihned odeslala nový výrobek zdarma a poškozené zboží vyreklamovala u dopravce. Velice ochotná paní.
| 21.12.2014 14:53
+ Příjemná komunikace, paní je velmi ochotná.

Super obchod, fajn ceny, příjemná komunikace, rychlé dodání ...
| 9.12.2014 10:43
+ jedinečná příze, jinde nesehnatelná (alespoň jsem ji zatím jinde neviděla)
+ inspirace čišící ze všeho kolem
+ drahá i cenově dostupná perfektní příze

Pro mě představuje tento obchod takový "rozmazlovací nadstandard", zachce-li se mi plést z něčeho, co je "cítit jinak", než co seženu v klasických švadlenkách. Nadchly mě ručně barvené příze, kde se sice cena za klubíčko pohybuje pochopitelně vysoko (a tudíž jsou pro mě nedostupné), ale jsem ráda, že to existuje. Rozhodně se těším, až zase budu potřebovat rozmazlit. :)
| 7.12.2014 20:00
+ kvalitní zboží, paní majitelka
- webové stránky

| 18.11.2014 15:00
+ Široký výběr nádherných přírodních přízí, milá a vstřícná paní majitelka, moc pěkný interiér.
- Možná je v pasáži trochu zastrčený, ale zákaznice si ho časem určitě objeví.

Jednoznačně doporučuji, nikde jinde v Brně nenajdete takovou nabídku přírodních přízí. Konečně obchod vedený s opravdovým smyslem pro kvalitu materiálu. A ještě si s paní majitelkou pěkně poplkáte...
| 13.11.2014 11:05
Kvalitní a zajímavé příze, rychlé dodání, možnost osobního odběru.
| 12.11.2014 11:28
+ obchod nabízí zboží, které se nedá u nás běžně koupit, je rychlý, přístup více než vstřícný=ochora, rychlost, nabídka variability při nákupu
+ Dobrá zkušenost s prodejcem z Fleru. Neskutečná ochota a laskavost
- žádná mě nenapadá

Měla jsem s prodejcem velice dobré zkušenosti z předchozích nákupů na Fleru. Paní je velmi milá, ochotná, rychlá a mívá řešení, když si zákazník neví rady. V případě, že zboží nemá skladem, dovede nabídnout plnohodnotnou náhradu, ale nenutí nic. Rozhodně doporučuji pro kvalitu materiálů i jednání! :-)
| 10.11.2014 16:40
+ široký výběr
- obchod žádné, ale Česká pošta je příšerná instituce.

obchod můžu doporučit, komunikace vynikající a možnost vybrat si z velkého množství zboží.
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.