Hodnocení obchodu

4,9 1351 hodnocení
Přidat hodnocení
5
1287x
4
34x
3
12x
2
3x
1
15x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 15.4.2016
+ vynikajúci prístup
+ kvalita
+ návody
+ rady
+ výborný prehľad stránky
+ super kontakty ...

Keďže som zo Slovenska, využívam internetový obchod,tovar mi chodí dobierkou. Je to trošku drahšie, a tak sa snažím objednať na jeden šup viac tovaru. Na začiatku som bola prekvapená cenou, ale bolo to o mojej nevedomosti, pretože za kvalitu sa platí a teraz to už viem. :) A tento obchod by som odporučila ostatným. Obdivujem Kateřinu, ktorá je príjemná ( aj keď sme sa osobne nestretli ), šikovná a obdivujem jej vedomosti a zručnosť. Jednoducho SUPER
Avatar autora | 10.4.2016
+ krásné příze, příznivé ceny
- nepřehledné stránky

Doporučuji
Avatar autora | 9.4.2016
+ výběr zajímavých přízí
+ rychlost
+ ochota
- ?

Za sebe můžu plně doporučit.
Avatar autora | 9.4.2016
+ Velmi ochotna a vstřícna paní majitelka.

Maximálním spokojenost
Avatar autora | 9.4.2016
Kvalitní zboží, výborná komunikace
Avatar autora | 6.4.2016
+ příjemná a ochotná majitelka která poradí

Avatar autora | 1.4.2016
+ Výhodou tohoto obchodu je široký sortiment nabízeného zboží.
+ Majitelka obchodu je vstřícná a ochotná.

Prodejce je maximálně vstřícný a kreativní splnit požadavky i nejnáročnějšího zákazníka. Rychlost a kvalita dodaného zboží ze strany prodávajícího je bezchybná. Jediné mínus vidím v dopravci- České poště. Poslali oznámení sms den před doručením zboží ale nedodali jej, bylo potřeba po tel. dotazováním s poštou si přijít vyzvednot balíček osobně nebo nechat doručit za 4 dny.
Avatar autora | 29.3.2016
+ Jsem nadšená sortimentem, jeho kvalitou především. Z každého nákupu mám pocit, že jsem koupila něco úžasného a navíc krásného.
+ Nakoupila jsem zde vícekrát a vždy spokojená na 100%. To je důvod se vracet.
- Napadají mě jen klady. Nechám si ten názor tak.

Zde nabízejí výbornou kvalitu materiálu, tolik krásných provedení v barvě. Vždy si vyberu. Velmi pečlivý přístup k zákazníkovi, ochota, rada. Doporučuji vřele, zkušenost jen ta nejlepší, stoprocentní jistota spokojenosti.
Avatar autora | 29.3.2016
Vzorek pracího prostředku na vlnu praskl a rozlil se po celém obsahu měkkého balení.
Avatar autora | 25.3.2016
+ Výborná kvalita tovaru
+ dobré ceny

Skvelý výber špičkového tovaru za príjemné ceny podporené úžasnými videonávodmi.
Avatar autora | 16.3.2016
+ přehledný obchod, nejnižší cena co jsem našla u produktu který jsem potřebovala,
- nenašla jsem

přehledné, dobré ceny a perfektní vyřízení objednávky ... doporučuji
Avatar autora | 14.3.2016
+ Zboží, které jinde není.

Paní je moc ochotná, rozumí danému tématu a budu zde určitě zase nakupovat.
Avatar autora | 14.3.2016
Skvělý obchod a skvělá paní majitelka Kateřina Chocholáčová.
Avatar autora | 13.3.2016
+ Velice milý osobní přístup a odbornost prodávající, lukrativní a exkluzivní nabídka, příznivé ceny
- Zastaralý systém, špatný zdrojový kód, prázdné kategorie, špatný objednávkový proces, vše v podstatě jen spojené s pozadím shopu

Pokud nakupující ví, co chce a snaží se konkrétní produkt na stránkách od vstupu nalézt, tak ho najde. Cesta je ale zbytečně složitá a pro náhodné nakupujíci to může být důvod k opuštění eshopu, což je celkem škoda vzhledem k jiným dobře provedeným kanálům s shopem spojeným (youtube, drops).
Avatar autora | 1.3.2016
+ Rychlá objednávka, doručení do domu, dobrá komunikace s majitelkou.
- avizované slevy nebyly započteny, bylo přislíbeno vrácení částky ve výši slevy na účet.

Vcelku vše probíhalo v pořádku, bohužel nebyla započítána avizovaná sleva, dále byla uvedené nesprávná adresa na balíčku, čímž se oddálilo doručení zboží. Ale komunikace s přepravní společností i s paní majitelkou byla aktivní, takže zboží bylo doručeno sice později, ale jinak dle dohody.
Avatar autora (Administrátor) 16.7.2020
Velice se omlouvám za komplikace, to byla tzv. "zakletá objednávka", když se daří, tak se daří... nakonec to ale snad dobře dopadlo, takové věci se mi dějí maximálně jednou za deset let. Přijměte prosím moji omluvu, Vaše Katrincola yarn
Avatar autora | 24.2.2016
+ Velký výběr přírodních přízí, které se jinde těžko kupují, ochotná a odborná obsluha

Avatar autora | 23.2.2016
+ široká paleta různých vln a potřeb pro ruční práce

doporučuji, komunikace s majitelkou perfektní
Avatar autora | 22.2.2016
- krásné kvalitní příze - rychlé dodání - bezproblémová komunikace
Avatar autora | 19.2.2016
+ Na tento obchod jsem dostala tip od švagrové a byla jsem a jsem nadšena. Úžasně milé a vstřícné jednání, snadná dodatečná dohoda po telefonu a bleskové doručení.
- nevím o žádných

Pohádka - zkuste to a uvidíte. KateřinaK
Avatar autora | 5.2.2016
+ Obchod nabízí zajímavé a kvalitní příze.
- Obchod není moc známý, našla jsem jej jen náhodou.

Hledala jsem konkrétní přízi Drops lace na krajkový šál, kterou jsme zde našla v požadované barvě a za přijatelnou cenu. Z nabídky jsem si nakonec neplánovaně ještě přidala další krásnou barevnou variaci, která mě zaujala. Celý nákup proběhl bez problémů a zboží přišlo v pořádku a včas. Ráda si zde zase nakoupím další příze. Webové stránky se mi líbí.

Stránka 65 z 69 , položek celkem: 1368

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.